Сега четете
Напусна ни журналистът на Дарик Йовка Йовчева

Напусна ни журналистът на Дарик Йовка Йовчева

Семейството на Дарик радио осиротя, след като един от най-добрите журналисти на медията напусна земния си път. Йовка Йовчева води тиха, но дълга битка с рака.

“Смъртта е… само промяна в начина на присъствие… Има хора, които не са перфектни, но чрез тях срещаме най-доброто в себе си. Йовка Е такъв човек”, написа водещият на “Игрите на ума” д-р Иван Кацаров.

„Йовка отлетя… За да остане да живее във всеки от нас… И да ни направи навярно малко по-добри. Все по-близо до равносметките, за които винаги е рано, и все по-близо до прозрението, че можем да обичаме и преди да е станало късно. След като не успяхме да спасим теб, како, дано поне успеем да спасим човеците в себе си… Поклон“, написа водещият и репортер в Дарик радио Димитър Панев.

„Отлетя Момичето! Колежката, душата, справедливият глас на Дарик радио, майка на три деца! Бог да прости Йовка Йовчева“, изрази своите съболезнования и водещият Ники Кънчев.

Целият екип на Luboslovie.bg изказва съболезнования на близките ѝ.

Вижте и

Йовка е човекът еталон за вече изчезващата българска журналистика. Интервютата ѝ са вечен архив не само за радиото, но и белег за това, че смелите намират отговорите. Всички, които работихме с Йовка, имахме щастието да се докоснем до Свръхчовек – професионалист с педантичен нюх в работата си. Да познаваш Йовка е не просто да си неин колега. С нея заобичваш работата си.

Светъл път, Йовче!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре