Сега четете
УЕФА глоби разградчани с 8000 евро заради мача с Рома, билетите за "Олимпико" в продажба

УЕФА глоби разградчани с 8000 евро заради мача с Рома, билетите за "Олимпико" в продажба

Дисциплинарната комисия към УЕФА глоби Лудогорец за домакинството на Рома от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани са санкционирани с 8000 евро заради блокиране на стъпалата на трибуните на „Хювефарма Арена“. В срещата с „вълците“, спечелена от разградчани с 2:1, съоръжението беше пълно до краен предел.

В същото време от Лудогорец пуснаха в продажба билетите за гостуването на Рома, което ще се проведе на 3 ноември от 21:00 ч. местно време (22:00 часа българско) на „Олимпико“ в Рим. Привържениците от Разград и региона могат да закупят входни талони на базата „Гнездо на орли“ всеки работен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч. феновете от други райони на България и чужбина трябва да изпратят своята заявка на имейл [email protected], където ще получат указания за плащане и получаване на своите билети.

Цената на един билет за сектор ..Distinti Nord Ovest е 22 евро, като в нея е включен и транспорт от центъра на Рим до стадиона и обратно след приключване на мача. За издава нето на всеки билет са необходими следните данни: три имена, дата на раждане и месторождение Съгласно разпоредбите в Италия, в деня на мача на стадиона билети няма да се продават.

Вижте и

]]>

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре