Сега четете
Барикадиралият се в Стражица е психично болен

Барикадиралият се в Стражица е психично болен

Стражица остана блокирана от полицията заради въоръжен мъж, който се затвори в имот във вилната зона на града вчера. Все още не е намерено  оръжието, което психично болният отнема от притежателя му. Барикадиралият се твърди, че не го е взимал и не го е крил около вилата, в която се затвори. При междусъседски спор адвокат, в чиято вила се барикадира 54-годишният мъж, взел законно притежаваното си оръжие. Пришълецът обаче успява да го отмъкне и побягва. Подаден е сигнал в полицията.

Екип от участъка в Стражица се запътва натам и с подкрепата на полицията от Горна Оряховица успяват за кратко да установят побягналия и да го задържат. 54- годишният мъж е психично болен. Той беше задържан много бързо. За да покаже къде все пак е хвърлил оръжието е доведен в района на вилата, в която се самонастанил. Това обаче не се случи и беше върнат в участъка в Стражица.

От прокуратурата казаха за bTV, че по случая е започнато досъдебно производство. Ако се докаже вината на 54-годишния мъж, не може да му бъде повдигнато обвинение, тъй като е психично болен. Единственото, което може да бъде направено, той да бъде въдворен в специализирано лечебно заведение.

Вижте и

]]>

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре