Сега четете
Барети и жандармерия блокираха превантивно Гурково и Казанлък

Барети и жандармерия блокираха превантивно Гурково и Казанлък

Барети и жандармерия блокираха Казанлък и Гурково при специализирана полицейска операция. От рано сутринта двете населени места бяха наситени с полиция, като на входовете и изходие им се извършваха масирани проверки.

На място по-късно пристигна и вътрешният министър Иван Демерджиев. Той потвърди, че акцията в Гурково е свързана със стрелба в града от преди няколко дни, когато ресторантьор е бил прострелян в гръб. Според МВР-шефът обаче целта на акцията е превенция.

„Оттук нататък ще следват много подобни акции по отношение на криминални групи в района и ще продължат, докато те приключат с незаконната си дейност. Няма да продължава това някои хора да са над закона“, обяви министърът, цитиран от БНТ.

„Нека тези лица да очакват полиция, но не тази полиция, която са поставили на колене и смятат, че им служи, а полиция, която ще ги постави там, където заслужават. Причината за тази операция и други, които ще последват, е такава. Причината да съм тук е послание към тези хора и към тези хора на територията на страната. Свърши времето на беззаконие към тях. Това се случва от последните години и искаме да сложим край на това нещо“, каза още Демерджиев.

Вижте и

По думите му обаче няма задържан за стрелбата в Гурково.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре