Сега четете
Полицайката на катастрофата на Околовръстно шосе е играла роля

Полицайката на катастрофата на Околовръстно шосе е играла роля

Категорично не отговаря на истината информацията, че водачът на Порше Димитър Любенов е бил покровителствен от полицията и преди катастрофата е спрян от полицаи и ескортиран от тях. Това поне показва нашата проверка, която е в момента. Единственото, което отговаря на истината е, че служителка на Шесто районно управление е била на пътнотранспортното произшествие и е изнасяла беседи. Това каза по Нова Тв гл. комисар Станимир Станев, зам.-главен секретар на МВР по повод тежката катастрофа на Околовръстно шосе в София, при която загина 69-годишен фрацузин.

Виктор Николаев припомни на полицейския шеф как свидетели са описали въпросната полицайка, която е била на мястото на катастрофата – служителката на МВР, тя беше в неестествена близост с извършителя на престъплението и неговия съдружник, кикотене, физически контакт, потупване, фамилиарничене. Това е уронване на престижа на много достойни работещи служители в МВР и изключително наподобява случая Семерджиев, казва свидетелката Биляна Борисова.

 

 

Вижте и

Както всички знаете, извършителят на деянието е бил с алкохол и с употреба на наркотици. Конкретното му поведение е било плач до агресия, тоест на двете крайности, и с цел да бъде извършена нормален оглед и да приключваме процесуално-следствените действия на място, колежката е изпратена там, за да му окаже чисто психологическо въздействие. Тя се е държала така, за да го успокои и той да даде показания. Тя е изиграла пълноценно своята роля и чисто психологически му е влияла. Така че този случай няма нищо общо с онзи на Семерджиев. Общото между двамата шофьори е, че обичат високите скорости и карат неразумно, уточни гл. Комисар Станимир Станев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре