Сега четете
МВР спешно и бързо оборудва фитнеси в страната

МВР спешно и бързо оборудва фитнеси в страната

Стотици хиляди левове ще бъдат похарчени за нови фитнес уреди и спортни зали.

Стотици хиляди левове ще бъдат похарчени за нови фитнес уреди и спортни зали

Министерството на вътрешните работи ударно харчи пари за нови фитнес зали на полицаите. Девет областни дирекции на МВР са обявили обществени поръчки за доставка на фитнес оборудване или за ремонт на спортни зали, установи в „Сега“.

Най-голяма инвестиция прави ОДМВР – Добрич, която ще похарчи 228 000 лв. без ДДС за ремонт на фитнес база с площ 403 кв.м. „Залата не се ползва повече от 20 години, поради течове от покрива, които към момента са отстранени. Наличните съоръжения и оборудване са неизползваеми, защото са амортизирани и опасни за здравето. Отоплителната инсталация в помещенията не работи, стъклата на голяма част от прозорците са счупени. Прилежащите санитарни помещения също се нуждаят от спешен ремонт“, пише в описанието на поръчката. За изпълнител е избрана фирмата „Ремонт П Строй“ ЕООД.

Ремонт на физкултурен салон с площ 533 кв. м ще прави и ОДМВР-Силистра. На първо място в обществената поръчка е класирана офертата от фирма „Екоефект-2008“ ООД за 124 334 лв. без ДДС. Двойно по-малко ще излезе ремонтът на спортни помещения на ОДМВР – Велико Търново. За 63 842 без ДДС фирмата „Ей би си билдинг“ ЕООД ще извърши поставяне на тартанова настилка в помещенията, шпакловане и боядисване на стени и тавани, ремонт на санитарни помещения, подмяна на осветителни тела и съпътстващи ремонтни дейности.

Други 6 областни дирекции на МВР ще се обзаведат с чисто ново фитнес оборудване. Полицицията в Пловдив е поръчала оборудване за 6 районни управления в града, за специализираните полицейски сили, както и за управленията в Асеновград, Карлово, Хисаря, Стамболийски и Първомай. Прогнозната стойност на поръчката е 183 417 лв. без ДДС.

Вижте и

Три нови велоаргометъра, три пътеки за бягане, толкова кростренажори и различни мултифункционални фитнес уреди ще влязат в употреба на полицаите от ОДМВР-Враца до края на годината. Поръчката е на стойност 70 000 лв. без ДДС, като четири фирми са подали оферти за участие. ОДМВР-Кърджали пък смята да похарчи 80 000 лв. за фитнеси на районните управления в града, както и в Кирково, Момчилград и Крумовград.

За фитнес оборудване за полицаите в Търговище са отделени 63 666 лв. В Смолян същата обществена поръчка е на стойност 52 000 лв. Най-евтино ще мине дирекцията в Стара Загора, чиято обществена поръчка за спортни уреди е спечелена от фирмата „Пазар-Витоша“ ЕООД с оферта за 36 565 лв. без ДДС.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре