Сега четете
„От местопрестъплението BULGARIA” е най-новото заглавие от криминилиста доц. Людмил Георгиев

„От местопрестъплението BULGARIA” е най-новото заглавие от криминилиста доц. Людмил Георгиев

Най-новото попълнение на книжния пазар от българските книги в криминалния жанр е сборникът с разкази „От местопрестъплението BULGARIA”. Книгата включва най-четените и награждаваните разкази, както и интригуващ литературен сценарий на криминалиста доц. д-р Людмил Георгиев.

Сюжетните им основи са създадени по действителни криминални случаи от различни градове в страната. В тях главен инспектор Давидов от сектор „Престъпления против личността“, тръгва по дирите на престъпниците от самото местопроизшествие. „Надникнете зад кулисите на едни от най-жестоките престъпления, извършени в България – убийства, грабежи, тероризъм, отвличания.

В „От местопрестъплението BULGARIA” ще прочетете разкази, създадени по действителни криминални случаи, които ще разтърсят и заинтригуват сериозно любителите на жанра.“, коментират от издателството. Заплетени случаи, логични похвати, водещи до неочаквани обрати, комични ситуации и рискове от всякакво естество неотлъчно съпровождат работата на полицая и неговия екип.

Но само криминалистиката, оперативната работа и разследването не са достатъчна мотивация дори и за най-доброто ченге, когато зад гърба му не стоят нито началникът, нито любимата жена… Авторът на книгата – доц. д-р Людмил Георгиев е дългогодишен експерт-криминалист и вещо лице към съда. Автор е на 13 художествени книги, последните от които са „Криминалистите“ – поредица от куест-криминалета. Романите му „Обречените“ и „Мръсна задача“ са номинирани от авторитетни журита като „Най-добри полицейски романи от български автор“.

Вижте и

По публикацията работи Мирослав Дечев 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре