Сега четете
Гръцката легенда на музиката Василис Карас с концерт във Варна

Гръцката легенда на музиката Василис Карас с концерт във Варна

Един от най-обичаните гръцки изпълнители в България – Василис Карас ще изнесе голям концерт във Варна на 17 септември 2022 г.
Събитието ще посрещне феновете на звездата в Дворец на културата и спорта – Варна в края на лятото, а началото е в 20:30 ч.
Един от най-популярните гръцки изпълнители обещава чудесна вечер за всички в залата, страхотни емоции и настроение с най-големите си хитове.
Цената на билетите ще е от 30 до 60 лв. според мястото в залата, а на терен ще бъдат разположени и ВИП маси.

Билети за концерта на Василис Карас на 17 септември във Варна се пускат в продажба  в системата на Ticketportal.bg, касата на ДКС Варна, книжарници Booktrading,касата на ФКЦ
Office1Superstore, бензиностанции OMV.
Един от най-слушаните гръцки изпълнители у нас, с характерен, дълбок глас и силно сценично присъствие се радва на любовта на цели три поколения фенове. Изключително продуктивен през годините, почти всеки негов албум става златен и платинен. Той не престава да създава песни, а повечето от тях се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света – Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Два пъти е пълнил зала “Арена Армеец” в София, а при последния си концерт у нас споделя, че много обича да идва в България, където има много приятели.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре