Сега четете
Лидерът на Изправи се България Мая Манолова призова служебното правителство за пълно обезщетение на жителите от наводнените села край Карлово

Лидерът на Изправи се България Мая Манолова призова служебното правителство за пълно обезщетение на жителите от наводнените села край Карлово

Екип доброволци от Изправи се България редом с лидера на партията Мая Манолова четвърти ден са на място при опустошените от наводнение домове и земеделски площи в с. Богдан и Каравелово край Карлово.

Вече четири дни Мая Манолова и екип доброволци от ПП Изправи се България са на терен в наводнените села с помощ и доставка на материали от първа необходимост – вода и тежка техника за разчистване на съсипаните домове и инфраструктура. Вече четири дни лидерът на ПП Изправи се България излезе от ролята си на председател на партия, който води предизборна кампания и бе една от първите, която се отдаде съпричастно към болката на десетките граждани от селата край Карлово. От Изправи се България вярват, че подобни жестове ще се умножат многократно и това ще доведе до по-бързото възстановяване на опустошените от стихията региони.

Припомняме, че вчера Манолова беше на място на разрушения мост над река Балканска, където призова земеделския министър Явор Гечев за пълно разследване и налагане на санкции на нарушителите. От Изправи се България разполагат с редица сигнали за безразборна сеч в района, довела до трагичните разрушения.

Вижте и

Наред с това, от партията апелират към служебното правителство за пълно обезщетяване на пострадалите в най-кратки срокове. „При положение, че предишното правителство си позволи да купува руски газ с 30 % по-скъп, което струваше на българския данъкоплатец 110 млн.лева. Толкова средства ще бъдат достатъчни не само за пострадалите села, но и за превенция и в съседните населени места„, заяви Манолова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре