Сега четете
Аламанов: Част от политическия елит се опитва да разединени хората

Аламанов: Част от политическия елит се опитва да разединени хората

Според него парламентът донякъде е огледало на обществото, но и донякъде плод на манипулация на политическата класа

„За съжаление не виждам много сигнали, че сме обединени като нация и като идея“, коментира Любомир Аламанов от Центъра за анализ и кризисни комуникации. Според него част от политическия елит се опитва по-скоро да разединени хората.

„Да не забравяме, че Съединението е станало въпреки и против желанието на тогавашна Русия. Може би ако малко се намали истерията днес и хората започнат да чуват мислите си, а не думите и истеричните крясъци на платените тролове, хората много лесно ще си дадат сметка какъв е националният ни интерес – да бъдем богата държава, част от демократичния свят“, поясни той пред Националното радио.

Според него парламентът донякъде е огледало на обществото, но и донякъде плод на манипулация на политическата класа.

Вижте и

„Хората не трябва да се подаваме на лесни обещания и решения в настоящата предизборна кампания. Хората не би трябвало да търсят лесни спасители, които им казват, че от днес за утре ще им решат всички проблеми с махване на ръка. Живеем в изключително тежка обстановка. В целия свят е така – две години ковид пандемия, война, която разрушава милиони житейски съдби, разрушава икономики, вкарва света в огромна икономическа криза и на този фон няма лесно решение. Затова моят апел е хората да мислят и да търсят обединението около собствената отговорност и обединението около това да намерят начина и правилните хора, които да работят“, коментира Аламанов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре