Сега четете
Динко от Ямбол пострада жестоко, целият е потрошен, транспортират го с хеликоптер до София

Динко от Ямбол пострада жестоко, целият е потрошен, транспортират го с хеликоптер до София

Голяма трагедия около инцидента с Динко: Негов приятел почина внезапно пред болницата

Нова информация за инцидента с Динко Вълев.

Макари тежко пострадал, Динко Вълев е жив. За жалост негов приятел обаче е починал в деня на инцидента, при който пострада ловецът на имигранти, пише Блиц.

Уважаваният във Варна и крупен играч в бизнеса с метали Георги Колев – Жоро Метала, е издъхнал пред болница „Св. Анна“ във Варна, където е бил откаран пострадалият Динко, предава БлицДинко изказа съболезнования в профила си в Инстаграм.

„Ще ми липсваш, приятелю. Почивай в мир. Благодаря за всичко, което си направил за мен. Ти ще останеш до живот в сърцето ми. Знам че ще се видим на по-добро място“, пише Динко

Жоро ми се обади във връзка с този инцидент.

Каза ми, че Динко е пострадал и ме помоли да отида до болницата. Видяхме се там, разбрах, че Динко е пострадал сериозно“, разказва за пред БЛИЦ Веселин Николаев от „Частни Линейки Варна“.

По думите му, Георги Колев му се обадил понеже са приятели и, защото вероятно щяло да се наложи Вълев да бъде транспортиран в друго лечебно заведение, където да му бъде направена операция.

Стояхме и си говорихме. Съпругата на Жоро също беше там, но по едно време отиде до някъде. Изведнъж, както си стояхме пред Шокова зала, Жоро ме дръпна за фланелка, подпря се на рамото ми и каза: „Лошо ми е“. Помислих, че се шегува, защото е в негов стил… Но той се свлече на земята и лицето му запозна да посинява“, разказа Николаев за драматичната ситуация.

На помощ се притекли двама лекари, които се опитали да реанимират Георги на място. Вкарали го в Шокова зала, където реанимационните мероприятия продължили.

Вижте и

„Лекарите направиха абсолютно всички възможно да го спасят. Даже повече от това. Видях го с очите си. Но за жалост нямаше как… “, обяснява Веселин.

И добавя, че причината за смъртта е масивен инфаркт, причинен от тромб.

Изпращането на Георги Колев в последния му път е утре, на празника на Съединението. Близки и приятели ще се простят с Георги Колев в 11:30 часа в катедралния храм „Свето Успение Богородично“.

Поднасяме съболезнования на близките и приятелите на Георги Колев!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре