Сега четете
XXХ-та годишна научно-практическа конференция „Посрещане на предизвикателствата по време на криза в сектор „Фуражи”.

XXХ-та годишна научно-практическа конференция „Посрещане на предизвикателствата по време на криза в сектор „Фуражи”.

След двугодишно прекъсване, във връзка с ковид ситуацията в България, Съюзът на производителите на комбинирани фуражи отново продължава традицията и ще събере фуражния бранш на XXХ-тата годишна научно-практическа конференция с международно участие на тема „Посрещане на предизвикателствата по време на криза в сектор „Фуражи”.

Събитието ще бъде проведено в периода 28-30.09.2022 г. в хотел „Палм Бийч”, к. комплекс „Златни пясъци”, гр. Варна, като същото ще бъде открито в 9:00 часа на 29.09.2022 г. от г-жа Елена Цветанова – председател и зооинж.Атанас Божков изпълнителен директор на Съюза. По време на конференцията ще бъдат разгледани актуални въпроси свързани със: ситуацията в Република България по време на криза; новостите във фуражното производство, включващи намаляване на енергийните разходи при производството на фуражи; обновяване на фуражните предприятия; повишаване на качеството и безопасността на фуражите, чрез използването на нови фуражни добавки, с което да се гарантира и намаляване на въглеродния отпечатък и други. Също в събитието ще вземат участие представители на международни дружества в областта на фуражната промишленост и научни кадри от Университети в България и от други държави.

Официални гости на мероприятието ще бъдат ръководството на Министерството на земеделието и Българска агенция по безопасност на храните. Поради проявения голям интерес от страна на чуждестранни участници, по време на събитието ще бъде осигурен симултанен превод от английски на български език и от български на английски език.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре