Сега четете
Бойко Борисов: Нашите избиратели не допускат да се коалираме за предстоящите избори

Бойко Борисов: Нашите избиратели не допускат да се коалираме за предстоящите избори

С всеки изминал ден, с щетите, които са нанесли партиите на промяната в страната, нашите избиратели не допускат да се коалираме с тях за предстоящите избори, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти при посещение в Рилския манастир.

„Тази кражба, която е била през последните шест месеца, ще отврати много народа и резултатите от изборите ще бъдат различни. Освен това, сега като го няма Бойко Рашков, съм сигурен, че и машините няма да бъдат така манипулирани. Стотици машини разнасяха по складове“, заяви още Борисов.

Той коментира и доставките на газ. По думите му целта е да се фалира „Булгаргаз“, след като той вече се е „набълбукал“ със стотици милиони загуби. Според Борисов има огромен риск „Газпром“ да изпрати страната ни на арбитраж и някое следващо правителство да плати към един млрд. и 600 млн. след това.

Борисов заяви още, че президентът Румен Радев го е обидил като го е сравнил с Кирил Петков, че и той „разхвърлял тръби“. Ако иска може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме, отбеляза Борисов. През 2009 г. първото, което ГЕРБ са направили, е да махнат посредниците при доставките на газ, но те сега са възстановени и по този начин се крадат над 120 млн. от тези хора, припомни той

Вижте и

„Ако не се правеха на фалшиви герои, сега можеше да се продължат доставките за дългосрочен договор. Сега имат два начина за действие – или с дългосрочен договор, дали с американска, египетска или катарска компания, за да може бизнесът и потребителите да знаят каква ще е цената и да си планират колко ще им струва стоката и това, което произвеждат. Другият модел е да се освободи пазарът само за посредници, но тогава за един малък пазар, какъвто е България, веднага ще стане монопол. Сега по бензиностанциите горивото е едно и също, уж едните го внасят от Австрия, другите – от Гърция, или го произвеждат“, каза още Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре