Сега четете
Атанас Зафиров: Правителството на Радев да започне незабавно преговори с “Газпром“

Атанас Зафиров: Правителството на Радев да започне незабавно преговори с “Газпром“

Правителството на Радев да започне незабавно преговори с “Газпром“. Това заяви заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров в ефира на bTV, цитиран от пресцентъра на партията.

„Основната цел пред БСП е успешно участие в изборите и добър резултат“, е заявил Зафиров. Той е коментирал още и решението на Националния съвет на БСП, на което бе приета декларация, с която левицата се разграничава от тримата служебни министри, членове на Националния съвет на БСП – Явор Гечев, Весела Лечева и Крум Зарков.

Според Зафиров не е ясно как в качеството си на министри те ще участват в изборния процес.

„Те се самоизключиха от сърцата на българските социалисти, тъй като приеха да участват в правителството, в което социалисти уволняват социалисти“, коментира Зафиров. „Ние неслучайно предупредихме, че действията на това правителство ще бъдат реваншистки. Те го показаха от първия си ден и присъствието на социалисти в един такъв кабинет буди основателни притеснения“, заяви Зафиров.

Вижте и

В съобщението се посочва, че Атанас Зафиров очаква повишение на резултата на предстоящите избори на левицата, тъй като през последните шест месеца БСП се е доказала като партия във възход. „Партията е в добра кондиция, показахме го и на последния ни пленум. Сигурен съм, че българските граждани ще отчетат, че през последните шест месеца бяхме социалният стожер“, каза той, цитиран от партийния пресцентър.

По думите на Зафиров българската икономика и българският бизнес в момента имат жизнена нужда от редовни постъпления на газ и то на добра цена, затова трябва незабавно да започват преговори с “Газпром“, се посочва в съобщението.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре