Сега четете
Плувен маратон „Галата – Варна 2022“ и през погледна на Капитана

Плувен маратон „Галата – Варна 2022“ и през погледна на Капитана

09.30 – перфектно време за старт (но угрижен, знаейки прогнозата за следващите няколко часа) …. 10.50 – вятър NNE 13 м/с и море 3 бала във Варненския залив. В качеството ми на главен съдия по море взех едно от най-трудните за мен решения – прекратих маратона!
Като човек, занимавайки се десетки години със спорт, обичащ предизвикателствата и адреналина, дърпал не един път дявола за опашката, напълно осъзнавам какво е да „дръпнеш ръчната“ на тези момчета и момичета, готвили се през годината и очаквали с нетърпение този маратон! Но като човек, на когото са поверили отговорността за живота на всички плувци, участници в маратона, съм напълно уверен в правилността на моето решение и ако ми се наложи пак бих го взел! Маратон ще има и догодина, но живота ни се дава веднъж!
На разочарованите поднасям моите искрени извинения, но нека знаят – най- добрият алпинист е не този, който е изкачил върха, а този, който и се е върнал от него! Така е и с морето! Уважавайте морето и планината и те също ще ви обичат!
До нови срещи!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре