Сега четете
Корнелия Нинова: България няма нужда от кризисен щаб

Корнелия Нинова: България няма нужда от кризисен щаб

Изкуствено се създава напрежение в сферата на енергетиката. България няма нужда от кризисен щаб, имаме нужда от бързи действия за възстановяване на преговорите с „Газпром“, каза по бТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

БСП може да предложи решение и го прави от април – това са преговори с „Газпром“ за възобновяване на доставки и подписване на нов дългосрочен договор, каза Нинова.

Тя разказа, че през февруари са установени връзки и нарушения, както и частни интереси, при източване на дружества. Директорът на „Кинтекс“ е бил едновременно и търговски директор в частна фирма. ВМЗ също има също отношение по този казус, посочи Нинова и каза, че „Кинтекс“ е имала уговорка да представлява ВМЗ в Египет.Нинова посочи, че всичко това е описано в две писма до бившия премиер Кирил Петков.

Според лидера на БСП и бивш икономически министър се възстановява моделът ГЕРБ-ДПС. Следващата стъпка ще е да бъде уволнено ръководството на ДКК и ВМЗ, смята тя.

Вижте и

За коалицията с „Продължаваме Промяната“ Нинова каза че са имали добра обща работа, но и търкания. Може би отново бихме се коалирали, защото основната линия е непримиримост към кражбите, посочи лидерът на БСП.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре