Сега четете
Доказани журналисти ще водят „Лице в лице“ през август

Доказани журналисти ще водят „Лице в лице“ през август

От 1 август /понеделник/ водещата на публицистичното предаване на bTV „Лице в лице“ Цветанка Ризова излиза в годишен отпуск. На нейно място разговорите до началото на септември ще водят доказани имена в журналистиката – главният редактор на bTV Новините Веселина Петракиева и продуцентът Росен Цветков.

Веселина Петракиева се присъединява като продуцент на bTV новините през 2010 година. Тя е четирикратен носител на наградата „Продуцент на годината“ от създаването на годишните награди, връчвани от екипа на нюзрума на bTV. Има над 25-годишен опит в медиите, като започва в Дарик радио, след което се отдава на телевизионна журналистиката в БНТ, Нова ТВ, Re:TV и PRO.BG.

Росен Цветков става част от екипа на bTV Новините през 2014г. като криминален репортер. В ролята си на разследващ журналист влиза в БНТ и продължава да преследва тази своя страст, за която получава редица отличия. Става продуцент на bTV Новините, като още през първата си година на тази позиция печели вътрешната награда Продуцент на годината за 2021г.

Емблематичното публицистично предаване на bTV „Лице в лице“ продължава без почивка всеки

Вижте и

делничен ден от 17:20 ч., за да може да следим горещите политически страсти и коментари през цялото лято. Очакваме титулярната водеща да се завърне отново на екран на 5 септември за новия сезон на предаването.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре