Сега четете
Корнелия Нинова: Не знаем как ще оцелеят хората зимата, а тръгнали да купуват нови самолети

Корнелия Нинова: Не знаем как ще оцелеят хората зимата, а тръгнали да купуват нови самолети

Това заявих на брифинг в Министерски съвет, след като четирите министри на БСП напуснахме заседанието заради закупуване на самолети F-16
Днес, тук се говори за закупуването на нови 8 броя самолети F-16. Не желаем да участваме в дискусия на вземане на такова решение. Смятаме, че в момента народът се нуждае от тези пари, за да оцелее през зимата и да преведем България през кризата. В този момент най-малко е необходимо България да прави инвестиционен разход за оръжия.
Още по време на заседанието заявихме, че го напускаме. Намираме, че този разговор и решение сега е вредно за България. Намираме се в няколко кризи – икономическа, социална. Липса на визия какво ще се случи в следващите месеци и как ще се развият икономическите, социалните и енергийните въпроси в Европа и България. Смятаме, че да се обсъжда в момента нов инвестиционен разход в какъвто и да е размер за нови 8 броя F16, за нас поне е абсолютно недопустимо. Затова всички министри на БСП напуснахме заседанието на Министерски съвет и няма да участваме повече в него.
Източник facebook Корнелия Нинова
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре