Сега четете
„Алиса в огледалния свят“ оживява на сцената на „Sofia Summer Fest“

„Алиса в огледалния свят“ оживява на сцената на „Sofia Summer Fest“

Световният мюзикъл „Алиса в огледалния свят“ по романа на Луис Карол, продукция на „Бон-Бон Мюзик“, ще бъде представен на открито в София и Велико Търново през август.

На третия ден от най-топлия месец в годината Летният театър на старопрестолният град посреща талантливите деца-актьори от Бон-Бон за премиерата на продукцията, включена във фестивала „Сцена на вековете“.

На 9-ти август „Бон-Бон“ се връщат в столицата, за да представят „Алиса в огледалния свят“ в рамките на Sofia Summer Fest (Южен парк II, зад музея „Земята и хората“).

Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори от „Бон-Бон“ ще запленят публиката в Летен театър – Велико Търново с невероятна си игра.Редуващите се картини – майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните

Мюзикълът „Алиса в огледалния свят“ на композитора Пиърс Чатър Робинсън, по текст и стихове Крис Блекууд, вече 10 години не слиза от сцените на театри по целия свят.

Българската му адаптация е един изключително амбициозен и мащабен проект, осъществен благодарение на безграничното въображение на творческия екип, в който участват над 50 деца между 4 и 15 години.

Вижте и

костюми, оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално без присъствие на нито един голям актьор на сцената.

Създадена през 1995 г. от Рози Караславова група „Бон-Бон“ е символ на качество, стил и талант. Основната ѝ мисия е да възпитава децата в любов към музиката и изкуството, като създава качествени продукции, които носят наслада на малки и големи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре