Сега четете
Неправилното изпреварване е било причина за смъртта на 23% от загиналите в катастрофи през миналата година

Неправилното изпреварване е било причина за смъртта на 23% от загиналите в катастрофи през миналата година

Предаването „КАТ си Ти“ с гост Росен Рапчев от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“: Какво трябва да знаете, като тръгвате на път?

Тръгвайте на път отпочинали и не изпреварвайте, ако не сте убедени, че може да се случи, каза в интервю за Любословие.БГ Росен Рапчев, главен експерт в Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“

Неправилното изпреварване е било причина за смъртта на 23% от загиналите в катастрофи през миналата годинаПо думите му, юли, август и септември са месеците, които е доказано, че са най-тежки във връзка с пътната безопасност.

Това е свързано с голямата интензивност по пътищата. Практика в ЕС в момента е намаляване на скоростта по магистралите, апелира Росен Рапчев.

Той отправи апел, тръгвайки на почивка да не правим компромиси с техническото състояние на автомобила, да бъдем отпочинали.

„Не употребявайте забранени субстанции по никакъв начин и моля – дайте си дистанция и по никакъв начин не изпреварвайте, когато не сте убеден, че може да се случи“.

Вижте и

Именно неправилното изпреварване е било причина за смъртта на 23% от загиналите в катастрофи през миналата година.

Подробности можете да гледате във видеото:

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре