Сега четете
Татяна Дончева: Проблемът на ПП е, че не могат да управляват

Татяна Дончева: Проблемът на ПП е, че не могат да управляват

Проблемът на „Продължаваме промяната“ е, че те не могат да управляват. Виждаме същото, което видяхме при Слави Трифонов миналата година. В продължение на три вота хората му даваха доверие, а за нас стана ясно от първия ден, че той не може да управлява. Така е и с „Продължаваме промяната“.

Това заяви в ефира на bTV политикът и юрист Татяна Дончева. Според Дончева подходът на ПП към третия мандат е изключително несериозен.

„Какво виждаме – те 6 месеца управляваха без програма и изведнъж се сетиха, че трябва да правят програма. За какво ви е – да я вадят като едно съчинение без никаква връзка с никаква власт“, коментира Дончева.

Тя се изуми и от обясненията, че правителство трябва да има, защото трябва да се приемат 22 закона, обещани на Брюксел по Националния план за възстановяване и устойчивост. „Какви 22 закона, те дотук не са  приели 2 параграфа. И кой им каза, че закони се пишат в адвокатски кантори? Закони не се пишат в адвокатски кантори. Очевидно е, че тези хора не разбират какво е държава, не знаят за какво служат институциите и какви са връзките между тях“, каза Дончева, без да навлиза в повече подробности. Това давало възможност на ГЕРБ да им се подиграват и да ги „ритат като плажни топки“.

„За какви реформи говорите, вие не знаете как се движат фигурите по шахматната дъска. Антикорупционното законодателство е пълен смях. Тикането на Рашков за шеф на КПКОНПИ е само неистово желание на „Промяната“ да махнат Рашков от вътрешното министерство“, каза още Дончева.

Вижте и

Според нея обаче избирателите не са рационални и при следващи избори резултатите на ПП няма да паднат много. „Това съм го виждала при Виденов. Младите ги харесват, защото виждат себе си във властта, старите ги приемат като внучета и казват – не пипайте децата“, каза още Дончева.

Източник СЕГА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре