На днешния ден Денис Теофиков трябваше да навърши 22 години. Близки и приятели на младия поп фолк певец, който си отиде без време от този свят, го почетоха символично, а посланията им разплакаха мрежата.

Талантливият изпълнител е роден на 20 юли и още от началото на деня коментарите и посланията в социалните мрежи заваляха като из ведро.

Денис Теофиков не беше поредният изпълнител, който щеше да повършее няколко години и след това звездата му да угасне. Беше роден за големи успехи и световна сцена.

Той бе момче, което още с появата си, успя да си спечели любовта на хората. Любовта на фенове, колеги и всеки до когото е успял да се докосне. Енергията която имаше и добротата успешно я пренасяше върху хората.

Още с първата си песен „Грешка беше“ в колаборация с Цветелина Янева, Денис остана верен на стила си и представяше само хитове на многобройните си почитатели. Феновете на изпълнителя се увеличаваха със скоростта на светлината и го подкрепяха на всяка негова клубна или концертна изява.

Само преди няколко месеца, чухме и видяхме „Единствено“ – последната песен и видеоклип на Денис Теофиков в колаборация с балканската звезда Емилия, с която успяха да направят нещо невиждано за българския пазар.