Сега четете
Над 300 икони и цял шкаф с уреди за интимни ласки открили в дома на Семерджиев

Над 300 икони и цял шкаф с уреди за интимни ласки открили в дома на Семерджиев

Продължава разследването за тежката катастрофа, която отне живота на две млади жени в София.

Седмица след тежката катастрофа, при която Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, разследването продължава. Все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици.

Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят наши източници. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата. С криминалиста Иван Савов се опитваме да подредим пъзела.

„Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението – нещата се усложняват“, коментира експертът.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони и пълен с уреди за интимни удоволствия на батерии в шкаф.

„Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод – че има чувство на вина. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават – тайно или не“, каза още Савов.

В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

„Много е вероятно да се предплатени карти. Обикновено лицата от престъпния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си гарантират относителна възможност да проведат разговор по чист телефон, който не се слуша“, подчерта Иван Савов.

Вижте и

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента, виагра и амфетамини.

„Наличието на амфетамин ще утежни вината, защото ще докаже, че лицето, което е ясно, че е имало наркотици в кръвта, се е канило да употреби още или се е канило да продаде“, посочи Савов.

„Отвлеченият“ Семерджиев се прибрал с една маратонка, другата е намерена в колата му. По информация на „Новините ON AIR“ срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре