Сега четете
Христо Бакърджиев:Сашка Васева тъгува за приятелите и за феновете си ,за които би дала цялата си душа ,енергия и дарби

Христо Бакърджиев:Сашка Васева тъгува за приятелите и за феновете си ,за които би дала цялата си душа ,енергия и дарби

Христо Бакърджиев съпругът на поп-фолк легендата Сашка Васева даде есклузивно интервю за Любословие.БГ и Никола Тодоров.

Сашка Васева приживя мозъчна  операция в Мюнхен  и след нея вече е прогледнала,но възстановяването е трудно и нейният съпруг и деца са неотлъчно до нея.

Как сте в момента вие г-н Бакърджиев какво правите?

В момента основните ми цели са да подкрепя с всички сили и възможности Сашка да преодолее това изпитание и да помогна на дъщеря ми  успешно да завърши 8 клас.

Много фенове очакват новини за вашата съпруга Сашка Васева как е тя?

Сашка има завидни качества и силна психика в някои насоки,което изключително и помага.Операциите извърши “звезда” в немската неврохирургия и успя с Божията помощ да я върне на белия свят . Сега е в ръцете на добри специалисти.Ако не беше толкова уплашена щеше да си направи операцията в България,където също имаме прекрасни лекари и неврохирурзи,един от които е д-р Емил Хаджиянев. Тя никога не е  пила,пушила,и опитвала наркотици и е живяла разумно.

Дарявала е всяка Божа събота в Дупница в дом за сираци докато беше здрава -това и беше закон,който не е нарушила никога,идвала си е от Каварна и Дуранкулак посред нощи пътувала със сетни сили за да го спази …свръхемоционална е и навярно това се е отразило на заболяването и.Бих казал,че състоянието и се подобрява ,въпреки ,че беше критично.

Тя в много интервюта казваше ,че никога не би напуснала България,някога ще се завърнели тя в родината си ,или ще останете да живеете в Германия?

В Германия съм от 20 годишна възраст,т.е. почти целият ми съзнателен живот и се възхищавам на подребата на държавата ,устройството и законите и.

Чувствам я като втора родина.Наистина не познавам по-голям патриот от Сашка  и никога не би напуснала България ,ако обстоятелствата не го налагаха.

Възпитаваше и децата ни с всички сили в този дух и затова синът ни е студент в България.Дъщеря ми също не би била тук ,ако не беше заболяването ,въпреки,че е родена в Германия. Сашка по образование е детска учителка и има висша педагогическа подготовка.Състоянието не ни позволява да се върнем в България,въпреки ,че тя тъгува за приятели и за феновете си ,за които би дала цялата си душа ,енергия и дарби.

Вижте и

Ако сте допускали грешки някога във вашата връзка сега предполагам е коренно различно и на двамата поведението ?

Допускали сме много грешки в отношенията си,някои дори пагубни , но кой е безгрешен !?

За почитателите на Сашка Васева какво ще им кажете?

За феновете ,както и за хората,които обича безрезервно би казала бъдете благословени,обичайте се,направете това ,за което съкровено сте мислили веднага без никакво отлагане …живота е един миг,понякога груб и жесток и същевременно божествено красив .Дайте всичко от себе си да го направите още по -красив и не се вземайте твърде насериозно . Присмивайте се на себе ,забавлявайте се и да имате време и сили за сериозни дела .

Никола Тодоров

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре