Тя е управител на изпитателни лаборатории РВС ЕООД- Лаборатории за изпитване на храни, води,фуражи и биологични материали от животни.Участва в редица Български и международни мероприятия свързани с безопасността и качеството на храните.Председател е на Съюза на Производителите на Комбинирани Фуражи  и зам. председател на Сдружението За достъпна и качествена храна. Участва в управителния съвет на Съюза по Хранително-вкусова промишленост,където от няколко години издават списание Храната на 21 век.Завършила е журналистика в Нов български университет. От 2015 година се занимава с безопасността на храните и фуражите в България. Участва в различни български и международни мероприятия свързани с качеството и безопасността на фуражите и храните.

Към екипа се присъединява и нов автор Тодор Васев Магистър по научна специалност: Рекламен мениджмънт и визуален брандинг (Бранд мениджмънт) в Нов български университет. Бизнес доброволец и ментор на ученици, студенти и хора, които искат да придобият нова представа за света около тях. Участвал в редица благотворителни инициативи и интервюта, посветени на бизнес иновациите и нетрадиционните похвати в рекламата. Той ще поеме своя рубрика за ИТ, иновации и други актуални технологични теми.

 

 

 

Членовете и екипът на медията на пожелават успех на новото ръководство, авторския екип и на Управителния съвет.