Сега четете
Тошко Йорданов: На Консултативния съвет за Македония с президента се скара един човек, който се е самообявил за светец

Тошко Йорданов: На Консултативния съвет за Македония с президента се скара един човек, който се е самообявил за светец

До връчването на третия мандат има още много време. Още повече неявяването вчера на ПП и БСП при президента за съжаление е факт. При положение, че не се отзоваха, президента ще си прецени дали ще ги чака, или ще започне да връчва мандатите.

Това коментира след консултациите при президента Ива Митева от ИТН.

Поисках разсекретяване на стенограмата от Консултативния съвет за Македония, защото бях там и знам кой какво каза. Чисто теоретично в документа с предложението за РСМ можеше да се заложат повече неща за правата на българите в Македония, за репресиите, за езика на омразата. И чисто теоретично един пък човек беше много против и дори чисто теоретично се скара с президента ей така очи в очи. Забравих как се казва. Това е човек, който е склонен да се самообявява за светец, за разбирач по всичко. Аз не знам кой е, защото не знам дали такъв човек може да съществува, коментира Тошко Йорданов.

Малко вероятно е от ИТН да подкрепим кабинет, на който начело е Асен Василев, посочи той.

Вижте и

Бихме подкрепили кабинет, в който ги няма Асен Василев и Кирил Петков – те са си политически лидери, да си ръководят партията, да си взимат политически решения. Но да направят кабинет от префисионалисти с ясна програма за определен период от време, поне за година напред, посочи той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре