Сега четете
Дарин Ангелов избра театъра,вместо Гала

Дарин Ангелов избра театъра,вместо Гала

Актьорът Дарин Ангелов е аут от екипа на панелистите в сутрешния блок на Нова теевизия  „На кафе”, узна „Галерия“. Причина за раздялата на водещата гала с чаровния актьор са репетициите в Народния театър за спектакъла „Орфей”,  за който специална визита у нас отбелязва световноизвестният словашки режисьор Йерней Лоренци.

Дарин бил разпокъсан между театъра и теевизията. Малко след като се сблъскал с изискванията на Лоренци и екипа му, сред който са драматургът Матиц Старина, сценаграфът Бранко Хойник, дизайнерката Белинда Радулович, композиторът Бранко Розман и хореографът Грегор Лущек, Ангелов бил изправен на кръстопът. Разбира се любовта към театъра надделяла. От една страна, защото събитието е сред най-чаканите в новия театрален афиш през октомври, а от друга – защото си партнира с любими колеги – Владо Пенев, Деян Донков и Биляна Петринска.

Гала – от своя страна, била категорична, че иска панелистите да дават 100% от себе си на екран, и затова решила да му намери заместник. Избрала не кой да е, а Павел от рап дуото „Павел и Венци Венц”. Той с радост  се съгласил, защото участията му били намалели, а за проектите си нямал финансиране – всеизвестен факт е, че певецът окончателно скъса с „Вирджиния рекърдс”.

Вижте и

Според запознати идеята била изпънителят на „Българи” да се докаже, а ако това не се случи, всяка седмица специален гост в сутрешното предаване ще бъде човек от сферата на изкуството.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре