Сега четете
Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 започва от Пловдив

Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 започва от Пловдив

Турнето започва с пилотен концерт в парк „Лаута“, Пловдив този четвъртък, 16 юни от 19.00 ч.

„Чувството да съм отново на сцена е страхотно, особено след 2 години пауза. Турнето е с десет годишна история и очаквам да има голям форум. Съществува една магия в това турне, която трудно може да се опише ако не си в там. На него винаги се събират най-горещите и актуални артисти, които са направили най-готините парчета през последните години. Зарядът, който ние и публиката получава е уникален. Първият път когато участвах на турнето го откривах като новобранец, а следващата година го закривах. Затова и имам голям сантимент към приятелите ми от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour “, разкрива какво е чувството да се завърне на сцената след тази дълга 2-годишна пауза Кристиан Талев-Криско в „Здравей, България“. Много съм развълнувана от участието си, тъй като когато бях малка и съм го посещавала, съм си мечтала да бъда на тази сцена. Цялото турне е едно от най-значимите неща в българската поп-музика. Супер щастлива съм и нямам търпение да се кача на сцената. За мен това участие ще е много специално“, споделя емоциите си Дара Екимова.

От Coca-Cola ме поканиха мен и зрителите да играем една игра Music Race Game, която ще ни даде възможност да бъдем по-близо един до друг. Ще я осъществим утре вечер“, разказва за част от изненадите, които предстоят Дара.

„В шоуто утре вечер зрителите могат да очакват над 10 изпълнители, сред които Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP, гост звезди от Северна Македония рапърите 2Bona и балет NOVA. Ще бъде уникално събитие и предстоят още много изненади които няма да разкриваме “ се обръща с покана към аудиторията на NOVA музикалният редактор на The Voice Андрей.

Вижте и

Първият концерт от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се проведе на 16 юни в парк „Лаута“, Пловдив от 19.00 ч. Следващите концентри ще са в Морската гара, Бургас на 6 юли и на площад „Княз Александър Батенберг“, София на 10 септември от 20.00 ч.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре