Сега четете
МБАЛ „Св. Каридад“ достигна до финала на Balkan Medical Awards 2022

МБАЛ „Св. Каридад“ достигна до финала на Balkan Medical Awards 2022

Болницата бе най-активна в лечението на Ковид в Пловдив
 

 Пловдивската МБАЛ „Св. Каридад“, която пое голяма част от Ковид-лечението в региона, е сред финалистите за  седмото издание на Balkan Medical Awards 2022, сочат  организаторите от  VIP COMMUNICATION.

 Церемонията ще се състои на 17  юни 2022 г.в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив.
Болница „Св. Каридад“ има своя мисия: да предостави безкомпромисно качество на медицинските услуги и да се грижи с много внимание за всеки отделен пациент. Има амбицията да бъде еталон за лечебно заведение в България и първи избор на пациентите от Пловдив и региона, когато се нуждаят от медицинска помощ.
Болницата покрива високите европейски критерии и стандарти за лечебно заведение и е оценена след проведено национално социологическо проучване сред общопрактикуващи лекари, мениджъри на болници и пациенти.
МБАЛ Св. Каридад предоставя безкомпромисно качество и професионализъм на медицински услуги и внимание и грижа за всеки отделен пациент.
Здравното заведение е проектирано и изпълнено в съответствие с действащите хигиенни нормативи и изисквания за достъпност на средата, съобразена е и с изискванията на медицинските стандарти и законови разпоредби.
На територията на болницата има отделения по обща хирургия, кардиология, съдова хирургия, ортопедия и травматология, анестезиология и интензивно лечение, спешна помощ, медицински център с кабинети и собствена лаборатория.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре