Сега четете
Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор в лицето на ИТН

Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор в лицето на ИТН

Когато тръгнахме по площадите, ние обещахме нулева толерантност за корупцията. През последните няколко месеца постоянно се опитвахме да постигнем и изпълним това обещание, но всякакви закони се бавеха от няколко човека от ИТН. Не стана ясно, че този вододел е тук – България, завладяна от мафията и България на свободните хора.

Това коментира премиерът Кирил Петков на извънредна пресконференция, която върви паралелно с тази на отцепниците на ИТН.

Искам да благодаря за огромната смелост на Радостин Василев, който през последните шест месеца положи неимоверни усилия за да пребори мафията в спорта, въпреки че нямаше подкрепа от КПКОМПИ заради нежеланието на Слави Трифонов и на неговите няколко аватари да му помогнат. Благодаря на Иво Атанасов, на Георги Георгиев, който каза, че не е нормално всяка обществена поръчка в МРРБ дза бъде нагласена. И когато казахме „не“ на това, настъпи раздел между ПП и ИТН, посочи Петков. България и нейната история винаги е зависила от смели хора. Днес аз видях пред екрана едни наистина смели хора, които знаят, че тяхната лоялност не е към един задкулисен певец с неговите 20-годишни приятели, които бяха завладели границата ни с Турция, посочи той.

Вижте и

Трифонов се оттегли именно, когато нашата граница беше изчистена и върната на държавата. Така че поздравявам хората от ИТН, които се оттеглиха от партията, защкото мафията току-що загуби коалиционния си партньор, увери премиерът.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре