Сега четете
Жителите на „Красно село“ призоваха Росина Станиславова да подаде оставка

Жителите на „Красно село“ призоваха Росина Станиславова да подаде оставка

Членовете на фейсбук групата „Район Красно село – инициативност и решения за бъдещето“ и жители на столичния район „Красно село“ публикуваха отворено писмо, в което призовават кмета на района Росина Станиславова да подаде оставка.

Екипът на Любословие.БГ вече година се опитва да вземе интервю от кметицата на района, но тя е неокриваема. След няколко от десетките опити, тя не отговаря на мобилния си телефон, съобщения във Фейсбук и служебен имейл.

Ние продължаваме да следим темата, като фактът че тя,е най-трудно откриваемия политик в България, само ни мотивира да продължим защитаваме правата на жителите на района.

Жителите на „Красно село“ призоваха Росина Станиславова да подаде оставка

Вижте и

Преди дни КПКОНПИ за трети път уличи Станиславова в конфликт на интереси. Кметът на „Красно село“ – за трети път в конфликт на интереси Вече няколко пъти жителите на района изразяват своето недоволство с писма, сигнали и организирани протести срещу качеството на административните услуги, липсата на прозрачност и развитие в района. В писмото си гражданите припомнят, че заради действията на районния кмет за „Красно село“ бе спряна програмата на Агенция за социално подпомагане „Топъл обяд“ и не бе удължена програмата „Патронажна грижа“. „Стигна се дори до куриоз – откритият фитнес в „Хиподрума“ беше разрушен, след това бяха монтирани нови фитнес уреди (некачествено), вследствие на което отново бяха демонтирани“, припомнят още гражданите. Те отбелязват и върнатите пари за ремонт на тротоари и улици, забавения строеж на детски градини, несправянето с косенето на зелените площи и липсата на комуникация с обикновените граждани.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре