Членовете на фейсбук групата „Район Красно село – инициативност и решения за бъдещето“ и жители на столичния район „Красно село“ публикуваха отворено писмо, в което призовават кмета на района Росина Станиславова да подаде оставка.

Екипът на Любословие.БГ вече година се опитва да вземе интервю от кметицата на района, но тя е неокриваема. След няколко от десетките опити, тя не отговаря на мобилния си телефон, съобщения във Фейсбук и служебен имейл.

Ние продължаваме да следим темата, като фактът че тя,е най-трудно откриваемия политик в България, само ни мотивира да продължим защитаваме правата на жителите на района.

Жителите на “Красно село” призоваха Росина Станиславова да подаде оставка

Преди дни КПКОНПИ за трети път уличи Станиславова в конфликт на интереси. Кметът на “Красно село“ – за трети път в конфликт на интереси Вече няколко пъти жителите на района изразяват своето недоволство с писма, сигнали и организирани протести срещу качеството на административните услуги, липсата на прозрачност и развитие в района. В писмото си гражданите припомнят, че заради действията на районния кмет за “Красно село” бе спряна програмата на Агенция за социално подпомагане „Топъл обяд“ и не бе удължена програмата „Патронажна грижа“. “Стигна се дори до куриоз – откритият фитнес в „Хиподрума“ беше разрушен, след това бяха монтирани нови фитнес уреди (некачествено), вследствие на което отново бяха демонтирани”, припомнят още гражданите. Те отбелязват и върнатите пари за ремонт на тротоари и улици, забавения строеж на детски градини, несправянето с косенето на зелените площи и липсата на комуникация с обикновените граждани.