Сега четете
България е бронзов медалист на Мини футбол

България е бронзов медалист на Мини футбол

За първи път в историята България ще играе на Световно първенство!

Драматичната победа над Италия в последните минути ни донесе и още един огромен повод за гордост и радост!

С попадането си сред най-добрите осем на Стария континент България си спечели квота за участие на следващото Световно първенство по мини футбол.

Героичните изяви на нашите лъвове гарантираха, че за първи път в историята си българският национален тим ще играе на шампионата на планетата!

България е бронзов медалист на Мини Евро 2022!

Днес е паметен ден, който ще се помни дълго. 15 бойци, 15 огромни характера, донесоха огромна радост на българския народ с исторически бронзови медали от Европейското първенство по мини футбол в Кошице!

Българският национален тим по мини футбол разгроми с 4:1 състава на Казахстан в малкия финал в Кошице и записа със златни букви името си в историята на отборните спортове у нас!

Вижте и

Никола Праматаров, Ангел Рахов, Спас Милушев и Денис Иванов вкараха срещу изключително грубия тим на Казахстан, който след мача потърси саморазправа.

Това обаче е друга тема. Важната тема е гордостта, която всички изпитваме в момента. Приказката продължава с бронзови медали за нашия отбор от Европейското първенство. Поздрави за целия наш щаб.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре