Сега четете
Изтребват ни не с глад, а с глупост!

Изтребват ни не с глад, а с глупост!

При Гала сравниха Ицо Хазарта със Стефан Данаилов, щото си дарявал заплатата. Представяте ли си какви завършени тъпунгери плямпат от екрана? Та, единият незнайник измъдря (цитирайки Нойзи), че Ицо бил съвременен будител! Щото по забавен начин бил казвал истините! Той щото и животът им е една забава, но на гърба на Народа! Друг абсурден случайник, сравни Хазарта с Ламбо, „независимо от политическите му убеждения и партията, нямаше как да не бъде симпатичен“, сиреч даже със социалистическите си възгледи нямало как да не бъде… симпатичен, та го преглътнал! А, всъщност Ицо Хазарта и Ламбо нямат място и в едно изречение. Щото единият ни казваше какъв трябва да е животът и ни предлагаше ново измерение, пък другият пееше само какво не му харесва. Но за това по-късно.

 

Оня ден и Бай Петко Симеонов беше написал във Фейсбук (простено му е, човекът е на 80 лазарника, и да ни е жив и здрав), че Ицо бил много хитър щото си показал средния (пръст) в парламента, за да влезе в медийното пространство, ама после си изтри умотворението. По тази логика, следващата стъпка е Ицо да уринира от парламентарната трибуна, нали, щото е все нещо несъгласен и анти, ама му напира отвътре да е интересен? Та, „новият ни будител“ по Нойзи, няма капацитет да направи разликата, дали ще си развява средния пръст, или другото от средата, което за мен го прави един обикновен будилник, да ни стряска с глупостта си, но това е друга тема. Ицо няма капацитетът да осъзнае, камо ли да разбере, че там, в символа на държавността всяко нещо, дето се случва, трябва отразява и направлява живота в Държавата. Те и аверите му безгрижно я превърнаха в курник, подобно на студиото на Гала, която не се и стресна от сравнението с Ламбо. „Филтър“-ът на Патрашкова, която е доайен в журналистиката, все пак затопли, та си позволи с половин уста да намекне за „оня жест“ в парламента, че не го приема, а трябваше да изригне от възмущение.

 

Връщам се на „средния“ ни депутат, дето му написах оня ден, че жеста му е насочен всъщност към народа, белким разумее, че се намира в НАРОДНОТО събрание. Но няма как днес да се светне, че е в парламента и представлява Властта! Ицо продължава да се държи, като опозиция, както в онова рапиращо време, дето с талант днес го самоизтри. Абе, преди да стане депутат аз не чух да е бил много недоволен от ГЕРБ. Но трябваше да стане управленец в Народното събрание на Републиката ни, за да мъцне недоволството си, а всъщност 6 милиона чакат от него да прави закони. Къде ти разбиране по въпроса от Хазарта? Поне да мълчи по подобие на кака си Корнелия, която чак не диша откакто е във властта. Представяте ли си докъде я докарахме, Корнелия да изглежда умница, пред останалите, дето тя под „оставка“ ни се натрапва пет години, че остава? Тя и сега плаши канадските гарги, че щяла да напусне коалицията, ама нали си я знам, едва се сдържа да не се изсмее на майтапа си.

 

Вижте и

Днес тези хазартни безсрамници в парламента не могат и да си представят на кои места са си курдисали дирниците, че там стояха Колосите, които изградиха основите на съвременна България! Нека питат Бай Петко Симеонов да им разкаже. Те написаха законите по които държавата днес се е сурнала по инерция. Онези, Големите, като излезеха да говорят от трибуната, държавата затихваше да ги слуша. И дълго се говореше и преразказваше за реченото там. Днешните безсрамни и празноглави плямпала гледат на най-високия връх в държавата като на сцена за тъпашки скечове, та 6 милиона си затварят от срам ушите. Преди време бях писал, че ставаме свидетели на войнстваща и агресивна посредственост. Днес съм убеден, че ни изтребват не с глад, а с глупост!

Валентин Кардамски

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре