Сега четете
Бойко Борисов с коментар за кризата в коалицията

Бойко Борисов с коментар за кризата в коалицията

Бившият министър-председател и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не знае какво се е случило, защото няма ток. Думите му са във връзка с решението на една от партиите да напусне управляващата коалиция.

Лидерът на ГЕРБ обясни пред „Дневник“, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било „промяната“.

Премиерът: Стилът на Слави е да играе силово и да не му пука какви ще са последствията за народа

Той е казал още, че ще получи информация по-късно от съпартийците си. Борисов не знаел за действията на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и щял да коментира, когато бъде информиран.

Вижте и

.Припомняме, че по-рано днес лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че изтегля министрите си от правителството, заради неразбирателство по преговорите за еврочленството с РС Македония и разминавания по актуализацията на проектобюджета. На свой ред премиерът Кирил Петков заяви, че няма да търси подкрепа от опБившият министър-председател и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не знае какво се е случило, защото няма ток. Думите му са във връзка с решението на една от партиите да напусне управляващата коалиция.

Лидерът на ГЕРБ обясни пред „Дневник“, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било „промянатаозиционните ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре