Бившият министър-председател и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не знае какво се е случило, защото няма ток. Думите му са във връзка с решението на една от партиите да напусне управляващата коалиция.

Лидерът на ГЕРБ обясни пред “Дневник”, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било “промяната”.

Премиерът: Стилът на Слави е да играе силово и да не му пука какви ще са последствията за народа

Той е казал още, че ще получи информация по-късно от съпартийците си. Борисов не знаел за действията на лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов и щял да коментира, когато бъде информиран.

.Припомняме, че по-рано днес лидерът на партия “Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че изтегля министрите си от правителството, заради неразбирателство по преговорите за еврочленството с РС Македония и разминавания по актуализацията на проектобюджета. На свой ред премиерът Кирил Петков заяви, че няма да търси подкрепа от опБившият министър-председател и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не знае какво се е случило, защото няма ток. Думите му са във връзка с решението на една от партиите да напусне управляващата коалиция.

Лидерът на ГЕРБ обясни пред “Дневник”, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било “промянатаозиционните ГЕРБ, ДПС и “Възраждане”