Сега четете
Представиха книгата „Астрология – лекции” от И. Изворски в Литературния салон на Клуб „Журналист”

Представиха книгата „Астрология – лекции” от И. Изворски в Литературния салон на Клуб „Журналист”

Издателство „Атеа” представи книгата „Астрология – лекции” от Иван Андонов Изворски. Събитието се състоя на 04.06.2022 г. от 11.00 ч. в Литературния салон на Клуб „Журналист”. Творбата за пръв път се представя според оригиналния екземпляр на автора Иван Андонов – Изворски, който приема знанието директно от своя Учител Беинса Дуно като ниво на познание за Епохата на Водолея. Книгата беше представена от Йордан Йорданов – общественик, писател и изследовател в сферата на културата и науката, който е подготвил и проверил предаденото му знание.

Събитието протече при засилен интерес, с много въпроси и оживена дискусия. Йорданов разказа за живота на автора, за съдържанието на книгата, посочвайки това, което я отличава от досегашното астрологично знание. Книгата се посвещава и представя сега през 2022 г., в която символично се чества годишнина от установяване на Школата на Учителя като първообраз на Новото учение и възгледи за Епохата на Водолея.

Представянето на Астрологията на Учителя има за цел да покаже едно от направленията на познанието, което представлява точна наука – математика и астрономични системи и връзки. Книгата съдържа Принципи, Закони и Сили, които се проявяват в живота на човечеството според космичните и астрономичните влияния и във връзка с науката физика, математика и др. науки и в нея е отпечатано и подредено като предметно обучение – учението за Живота.

Вижте и

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре