Сега четете
Никола Минчев: Тази коалиция е единствената възможна и ще управлява още дълго

Никола Минчев: Тази коалиция е единствената възможна и ще управлява още дълго

„Самата коалиция, която формирахме, е сложна, тя включва 4 парламентарни групи с различни идеологии, не сме си правили илюзии, че ще е лесна коалиция. Но засега тя е единствената възможна в този парламент. Тя ще остане още дълго да управлява“ , каза председателят на парламента Никола Минчев в „Панорама“.

„За съжаление се случиха тези редки епизоди. Г-н Костадинов тръгна да защитава своята чест с физическо съприкосновение. Той изгражда своя политически образ изцяло от повокация. Оказа се, че такава го вади от равновесие. Неприятно е, че това става пред деца, и двамата понесоха своите наказания, но това са редки епизоди. Да, Христо Петров (Ицо Хазарта) показа своето отношение към действието на колегите от ГЕРБ – СДС с листове, на които пише оставка. Опозицията може да поиска винаги оставката, но да се вдигат транспаранти не е най-подходящият начин.

Не оправдавам нито един отделен казус. ПП не ме поставя в неудобно положение. Тя носи нов начин на правене на политика без обиди. Смятам, че това ще се наложи постепенно.

За Магнитски се размахва някаква чернова, не проект за закон. Аз няма как да знам кой е написал това, защото то не е проект, който е влязъл в НС.

Вижте и

Държавата направи не малко за бежанците. Появи се трудност при приключването на тази първа фаза. Но това което получиха, е на добро ниво.“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре