Сега четете
Красимира Василева Хаджийска поема поста на главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп

Красимира Василева Хаджийска поема поста на главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп

След назначаването на Стефана Здравкова за главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп (НБГ), днес тя обяви Красимира Василева Хаджийска за новия главен оперативен директор на водещата мултиплатформена медийна и технологична компания.

Красимира Василева Хаджийска е утвърден професионалист, който се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп преди 19 години. Тя е част от впечатляващия напредък на компанията, която в последните години успя да се развие и превърне в безспорен бизнес лидер. През годините Красимира Василева Хаджийска е заемала различни позиции в НБГ. От 2013 година поема стратегическото управление на отделите „Продажби“, „Маркетинг“ и „PR“. Със солидния си опит в сферата на продажбите и публичните комуникации, тя отлично познава медийния пазар и с екипа си активно участва в неговото развитие. Красимира Василева Хаджийска стои в основата на добрите партньорства и успешните преговори за присъединяване на редица международни телевизионни канали към портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Сред тях са The Walt Disney Company, FOX, AXN, Discovery и др., което отличи компанията като пионер в създаването на първия Sales house в България.
Красимира Василева Хаджийска е преминала редица специализирани обучения по мениджмънт и телевизионни продажби, част от които в централите на Discovery Channel (Washington DC, USA) и WCOV-TV Fox 20 (USA).

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре