Сега четете
Раздават наградите на БГ Радио в Пловдив

Раздават наградите на БГ Радио в Пловдив

Водещи на 20-та церемония по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов. На сцената ще видим някой от най- обичаните и заслужили артисти на българската музикална сцена. Ще станат ясни и победителите в 10-те категории, които се избират изцяло чрез слушателски вот. Гласуването продължава до 9-ти юни на официални сайт на БГ Радио – www.bgradio.bg.

На сцената ще излезе Михаил Белчев, който ще получи единствената награда, определяна от екип на БГ Радио, а именно – БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“.

Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2022г.

Сред изпълнителите, които ще направят своите премиери тази година са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други. Освен тях зрителите в зала Колодрум ще видят за първи път на живо, 40 години след излизането на филма „Оркестър без име“, емоционалното изпълнение на „Che Sara“ , която вече звучи в ефира на БГ Радио  с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

Вижте и

Билетите за събитието може да закупите в мрежата на Eventim.

За повече подробности за Годишните Музикални Награди 2022 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре