Сега четете
Българите отново предпочитат Европа за почивка

Българите отново предпочитат Европа за почивка

Чартърни полети летят и от 4-те действащи към момента български граждански летища за Турция и Египет. Това са двете дестинации, към които в момента има най-голям интерес за ваканции от българите заради изгодните цени и много добрите условия на почивките, обясниха туроператори за „Труд“.

Въпреки, че съдбата на летището в Пловдив е неясна от години и се търси концесионер за порта, който да вложи в развитието му и превръщането му в транспортен хъб, жителите на града под тепетата все пак могат бързо да достигнат до турските летища Анталия, Бодрум, Мармарис, както и до египетските Хургада и Кайро. Това са дестинации до които се лети по чартърни програми и от другите три родни летища – София, Варна и Бургас. Предстои да се пуснат и още две нови дестинации, до които също ще се пътува и от четирите летища, обясни управителят на туроператора „Абакс“ Георги Пасев, който работи само с туристически агенции, а не с крайни клиенти. Това са Шарм ел Шейх в Египет и Акаба в Йордания.

Турция от години е предпочитана дестинация за българите. Заради евтината лира към момента цените за едноседмична ваканция в Бодрум започват от около 600 лева на човек, като в офертата на база „ол инклузив“ е включен и чартърния полет. Цените за Мармарис и Анталия са по-високи, като най-ниските оферти започват от 1000-1300 лева. Цената на ваканцията, съчетана с евтините възможности за шопинг, правят дестинацията хитова за това лято.

Вижте и

Турция от години е предпочитана дестинация за българите. Заради евтината лира към момента цените за едноседмична ваканция в Бодрум започват от около 600 лева на човек, като в офертата на база „ол инклузив“ е включен и чартърния полет. Цените за Мармарис и Анталия са по-високи, като най-ниските оферти започват от 1000-1300 лева. Цената на ваканцията, съчетана с евтините възможности за шопинг, правят дестинацията хитова за това лято

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре