Сега четете
Събев: Радев е като добрата тъща, която дава съвети какво да става в спалнята

Събев: Радев е като добрата тъща, която дава съвети какво да става в спалнята

Днес е пробата за извозване на украинските бежанци. Това стана ясно от коментара пред БиТиВи на министъра на транспорта Николай Събев.

БДЖ е готово да поеме потока. Ще се настроят количествата вагони, по думите му. Още не е ясно колко ще струва това на бежанците. Министерският съвет е отделил 5 милиона лева. Бързо реагираме с допълнителните вагони, сподели министъръИзоставени вагони и релси вижда Събев в жп транспорта. Ние сме изпълнители на завещанието на предишните, каза той. До 2024, според него, ще имаме модерна железница. Няма да се повишава билета за влака, стана ясно от думите му. Цената ще скочи като скочи удовлетворението на пътниците.

До юли 2026 година трябва да имаме модерни двуетажни влакове. Дотогава ще имаме и релсовия път, увери Николай Събев. Дотогава трябва да има работещи градски железници. Няма заповед за проверка на транспортните фирми, участвали в протестите.

Имало комплексна проверка на някои от големите фирми и те са участвали в протеста. Ние изпълняваме закона, каза министърът на транспорта. Някои фирми не изпълняват правилно закона за автомобилните превози, каза СъТой каза, че не е правил компромиси и не участва в безпринципна коалиция. Транспортният министър смята, че президентът вярва на кабинета. Коалицията била като италианско семейство, според него.

Вижте и

Румен Радев е като добрата тъща, която дава съвети какво да става в спалнята, поясни министърът. Нямаме проблем в спалнята, допълни Събев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре