Сега четете
Кирил Петков назначи бившия председател на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов за заместник-министър на Корнелия Нинова

Кирил Петков назначи бившия председател на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов за заместник-министър на Корнелия Нинова

Премиерът Кирил Петков е назначил бившия председател на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов за заместник-министър на икономиката и индустрията. Маргаритов и екипът му бяха освободени от комисията преди броени дни заради изтичане на мандата, без да се уточняват повече детайли около предстоящото му назначаване за заместник на Корнелия Нинова.

Вероятно предстоящото назначение на Маргаритов е било известно към онзи момент, но досега решението се държеше в тайна. Смяната на екипа в КЗП предизвика въпроси за евентуално недоволство от работата му, но това бе отречено от самия Маргаритов с уверенията, че няма драма.

Новината за назначаването на Маргаритов бе обявена на сайта на министерство на икономиката и индустрията. В прессъобщението се уточнява, че той ще продължи да работи по темата защита на потребителите. С назначаването на Маргаритов заместниците в екипа на Нинова става двама – досега тя работи само с Димитър Данчев.

Вижте и

Източник СЕГА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре