Сега четете
Благотворителен търг в помощ на 29-годишния Николай Плашков, ще се състои тази неделя, от 18,00 часа, в столичния квартал „Бояна“

Благотворителен търг в помощ на 29-годишния Николай Плашков, ще се състои тази неделя, от 18,00 часа, в столичния квартал „Бояна“

Благотворителен търг в помощ на 29-годишния Николай Плашков, ще се състои тази неделя, от 18,00 часа, в столичния квартал „Бояна“. Преди половин година младото момче е диагностицирано с множествена склероза – автоимунно заболяване, което разрушава защитната обвивка на нервната клетка и може да доведе до инвалидност.

Ники може да се излекува, но за целта са му необходими 47 000 евро – сума, която е непосилна за него.

Лечението, за което е одобрен от Националния операционен център Пирогов в Москва, представлява трансплантация на стволови клетки, взети от него, преработени с антибиотик и върнати по-късно след химиотерапия.

Целта на лечението е стволовите клетки да атакуват възпалените места и да ги възстановят, а химиотерапията е с цел да унищожи елементите на имунната система, която атакува не само засегнатите клетки, а и здрави, заради което Николай получава пристъпи. След терапията в Москва той ще може да продължи да води пълноценен живот.

Ако искате да помогнете, можете да го направите като потвърдите присъствие на търга или направите дарение по банков път.

Вижте и

Цената за поканата е 60 лв, а точната локация за провеждането му, може да получите на следните телефони:

  • 0887385303 – Павел Павлов
  • 0885252541 – Венета Джоголанова

Банкова сметка: IBAN: BG39UNCR70001524850620
Име: Николай Пламенов Плашков
Основание: Дарение
Revolut: @nikolan7mc

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре