Сега четете
btv излиза в лятна програмна схема

btv излиза в лятна програмна схема

От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще се излъчва от 22 часа от понеделник до петък през летния сезон. С промяната bTV поставя още по-силен акцент върху новинарското съдържание, на фона на динамичните политически, икономически и социални събития в страната. Нюзрумът с най-високо доверие у нас според редица проучвания продължава да поставя на фокус пълната и обективна картина за процесите, които определят посоката и качеството на живота на хората и оказват сериозно въздействие върху бъдещето на страната ни.

Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е логична стъпка в постигане на целта ни да бъдем по-близо до зрителите. През последните месеци новинарското съдържание придоби още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните събития и процеси в страната и чужбина“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 г. Мария започна да води bTV новините от 23ч., а от януари 2022 г. тя редува вечерните ефири с Полина.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре