Сега четете
„КОТА НУЛА“ с Алекси Кесяков: Пътна безопастност

„КОТА НУЛА“ с Алекси Кесяков: Пътна безопастност

Визитка: Полк. Алекси Кесяков е завършил Технически университет – София. Работил е като научен сътрудник в Института по криминология по проблемите на движението. Бил е на служба и в СДВР. Кесяков е бивш началник на КАТ, направление „Пътна полиция“ и е един от най-добрите експерти по пътна безопасност.

„Човек е много велик, но неговите възможности са ограничени и той много се пази да не пострада, да не се пореже случайно в кухнята, да не си пореже малкия пръст и като се пореже, бяга на доктор да го превързва. А когато се качи на автомобила, това не го притеснява, че ще му се счупи главата. И ние го плашим с глоби и че ще му спрем автомобила, а той не се страхува, че ще си загуби живота или ще се осакати“, заяви още Кесяков в предаването Кота Нула.

Айсберг на нещастията се движи по пътищата. Отгоре гледаме броя на загиналите, а отдолу са хората, които са получили тежки увреждания. Блъскане в дърво, сблъсъци между коли, челни удари, на пешеходци. Расте броят на пострадалите мотоциклетисти“, казва в обзора за изминалата седмица инж. Алекси Кесяков, дългогодишен шеф на Пътна полиция и експерт по пътна безопасност.

Какво още казва Алекси Кесяков, вижте във видеото

Вижте и

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре