Сега четете
Борислав Борисов – Star Reporters за Дани Петканов: 

Борислав Борисов – Star Reporters за Дани Петканов: 

Гледах едно видео току-що на Дани Петканов да се обяснява плахо защо се е развел с Алекс и сега накъде ще тръгне и се зачудих… Какво ти става, човече?

Спомням си го отлично Дани преди години като „Лудия репортер“. Ходеше по улиците, забавляваше цяла България и всички го обичаха. Работеше в Нова телевизия при Милен Цветков. Много пъти съм искал съвети от него как точно да структурирам моите интервюта… Често бяхме на едни и същи събития. Например „Мис Плеймейт“. Неговите материали винаги бяха по-добри, но аз това го знаех и се радвах, че може да се „конкурираме“, защото така човек става добър.

Често ни сравняваха, но аз знаех, че неговите неща се получават по-добре – той е много по-освободен и по-бързо му работи мозъка в ситуации на блиц интервюта. Но вярвах в едно – че не бива да се отказвам и някой ден и моите ще станат добри.

Спомням си и как направи едно фитнес предизвикателство и за 31 дни яки тренировки се превърна в машина. Даже отиде на изследвания, че не е взимал допинг. Тогава го попитах: „Брат, как успя за 31 дни да станеш в такава топ форма.“ и той ми каза: „Човек, мотивация – никакво отказване.“ Жалко, че това отдавна не важи за него…

Чувахме се от време на време. Направих едно събитие в Планет – веднага се съгласи и дойде да ме подкрепи. Снимката впрочем е оттам. Тогава ми сподели, че с Алекс искат да си направят дете. Аз му казах да помисли още малко преди да предприеме тази крачка, защото може да му обърка живота, но той го искаше веднага.

И сега виждам как една жена може да те вдигне, но може и да те закопае. Във видеото, което гледах, Дани обяснява как се е подтискал покрай Алекс и не се чувствал на мястото си. Затова изборът на партньор е много важен – да успееш да предвидиш завбъдеще как ще се случват нещата и какво да очакваш..

Нищо не е останало от този Дани, който аз познавах. Първо спря да си вдига телефона, когато му звънях. После спря да прави репортажи. Спря да тренира. Започна да прави някакви влогове с жена си, да се карат през цяла България защо Алекс иска да си купи апартамент, да ходи на ринопластика за носа с жена си, да си личи, че е смачкан…

Вижте и

И ми става едно такова… тъпо, защото аз не спрях да бачкам през всичките години. Не казвам, че съм постигнал много, но знам откъде съм тръгнал. С тази засилка, която Дани имаше, можеше да бъде на светлинни години, а не да ми обяснява във видеото, че е трудно да си мъж на Алекс и затова е решил да избяга от проблема, като се разделят. И че не разбира почти нищо от Крипто валути, но инвестира и вижда бъдещето си там.

Алекс не е лош човек, познавам я и нея. Готина е, амбициозна, но прекалено много за жена, която иска да създава и семейство. Наистина са две различни противоположности с Дани.

Но в живота е така – противоположностите НЕ се привличат… Могат за малко да бъдат бъдат заедно, но истинската и силна връзка се случва между двама души, които имат повече прилики и по-малко разлики. Затова избирайте партньорите си правилно, за да не загубите в един момент себе си…

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре