Сега четете
Националният интерес трябва да бъде над всичко

Националният интерес трябва да бъде над всичко

ЛИДЕРЪТ НА Възраждане д-р Костадин Костадинов на живо в Любословие.БГ: Националният интерес трябва да бъде над всичко 🇧🇬 Вижте какво каза той в отговора на въпроса: Какво ще е първото нещо което ще направи ако стане министър-председател:

Единствената политическа партия, която може да спре пагубното и унищожително влияние на американските окупатори в България, е ,,Възраждане“. И не, не за да насочим поглед на Изток, както ще тръбят подлогите на Мустафа, а за да защитим нашата независимост, история и национална памет. Затова интересът към нас се засили в последните няколко седмици. Вървят по добре познатия път, описан от Махатма Ганди: ,,Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш“.
На финалната права сме. Предстои ни най-тежката и неравностойна битка. Фалшивите и измислени социологически проучвания са само началната офанзива. Очакваме поръчкови материали, опити за сплашване, дори и заплаха за живота ми. Аз и моите съмишленици сме готови за решителната битка. Вярвам, че доброто винаги побеждава злото, истината винаги излиза наяве!
Утре в София и цялата страна ще има национален протест на превозвачите. Поздравявам ги за смелостта и заради това, че за разлика от своите „колеги“ от други браншови организации не приеха дребните подкупи на властта, не предадоха своите членове и ще се борят до последно за правата си.
Ето защо Възраждане подкрепя справедливите искания на превозвачите и ще подкрепи техния протест.
Днес излезе ново социологическо проучване на „Тренд“. Според него Възраждане е 4-та политическа сила. Добре известен факт е недостоверността на социологическите проучвания в България. От 1 април 2022 г. ние разполагаме с редовен доклад, който отразява максимално обективно политическите нагласи в обществото. На тази дата Възраждане беше втора политическа сила с 13,7%, след ГЕРБ, които бяха със 17,5%. Ето как стоят нещата към 1 май т.г.:
Възраждане е първа политическа сила с 22,1%, втора политическа сила е ГЕРБ с 14,2%, трети са ДПС с 7,5%, веднага след тях са БСП с 5,3%, на бариерата са ПП с 4,2%, ДБ с 2,7% и ИТН с 1,8% . Всичко останало, което се показва и ще се показва до предстоящите предсрочни парламентарни избори, не може да бъде засечено и отразено от социологията, особено от платената. Важно е обаче да си отговорим на въпроса: Защо в момента се показват такива числа? Защото американското посолство е в паника от всичко, което се случва в момента. Още преди няколко месеца ние предупредихме за очакваните действия на Янев и поредния политически проект на „Козяк“. „Американски възход“, оглавяван от Стефан Янев, не се ползва с подкрепа от никого, защото хората много добре си спомнят кой въведе зеления сертификат в България и най-ограничителните и безсмислени мерки в страната, кой повтаряше непрекъснато “България е НАТО, НАТО е България.” , кой е човекът, който се срещаше с Херо Мустафа, когато беше министър-председател, кой тръбеше, че американските бази са гаранция за националната ни сигурност и кой беше човекът, който през целия период, докато бе начело на държавата, не криеше политическите си пристрастия и твърдеше, че ще гласува за Кирил Петков и Асен Василев.
Това е Стефан Янев. Българският народ обаче вече се пробуди, хората не могат да бъдат толкова лесно заблудени. Единствената политическа партия, която може да спре пагубното и унищожително влияние на американските окупатори в България, е Възраждане. И не, не за да насочим поглед на изток, както ще тръбят подлогите на Мустафа, а за да защитим нашата независимост, история и национална памет. Затова интересът към нас се засили в последните няколко седмици. Вървят по добре познатия път, описан от Махатма Ганди: „Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш“.
На финалната права сме. Предстои ни най-тежката и неравностойна битка. Фалшивите и измислените социологически проучвания са само началната офанзива, очакваме поръчкови материали, опити за сплашване, дори и заплаха за живота ми. Аз и моите съмишленици сме готови за решителната битка.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре