Бившият капитан на националния тим на България – Ивелин Попов, за първи път застана пред медиите като футболист на Левски. Той се завръща в клуба, чиято юноша е, но напусна преди 18 години.

Попов бе доста емоционален, като в един момент дори не успя да сдържи сълзите си, очевдино доста развълнуван от факта, че отново ще бъде част от клуба, за който твърди, че подкрепя от дете.

34-годишният играч заяви, че просто е нямало как да откаже на поканата на Станимир Стоилов, а финансовите условия никога не са стояли на дневен ред.

В България Попов е играл само за тима на Литекс, след което последва 12-годишен период в чужбина, където дори успя да стигне до титлата на Русия с тима на Спартак (Москва).

Попов, който има 91 мача и 18 гола за националния тим сподели при завръщането си на “Герена”:

“С мен се свърза Станимир Стоилов, нямах никакви колеабния дали да дойда, като окончателния отговор дадох още края на март или началото на април.

Минаха 18 години откакто за последно бях тук. Може би тогава бързах, мислех си, че трябва да ми се даде шанс. Когато си млад обаче разсъждаваш по различен начин.