Сега четете
„Възраждане“ подкрепя протеста на превозвачите

„Възраждане“ подкрепя протеста на превозвачите

„Категорично подкрепяме провеждането на протеста на превозвачите. Приветстваме готовността им да протестират и ги поздравяваме за категоричността, с която устояват на манипулациите на управляващите“, заявяват от „Възраждане“ в позиция, изпратена до медиите от пресцентъра на партията.

„За разлика от други, които се съгласиха на измамно подадения „дребен откуп“, предложен им от правителството, и промениха намеренията си за протестните действия, превозвачите разпознаха лъжата“, коментират от „Възраждане“.

Според партията кабинетът е показал „некомпетентност, лъжа и арогантно поведение“. „Правителството не се съобразява с интересите на гражданите, обещанията му са празни и неверни. Политиката, която води, е в ущърб на българския народ и българските предприемачи“, смятат още от „Възраждане“.

Превозвачите готвят национален протест на 18 май. За същата дата беше насрочен и протест на работодателски организации, но вчера те обявиха, че го отлагат и остават в протестна готовност, в случай, че постигнатите след среща с представители на правителството договорености не бъдат изпълнени.

Вижте и

Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре