Треска в неделя вечер ще има в “България търси талант” – кой ще спечели надпреварата и най-вече с каква дарба.

Бляскавият финал на живо на осмия сезон на шоуто е утре от 20 ч. по bTV. Той ще започне с най-новото горещо парче на Homelesz и Ъпсурт, и ще продължи още по-зашеметяващо с 12-те изумителни изпълнения на най-добрите от най-добрите таланти за сезона. Най-близо до голямата награда от 50 хиляди лева и титлата “Талант на България” са 5-мата спечелили Златен бутон – Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов – Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna и 6-мата финалисти от трите полуфинала – танцов състав към Читалище “Наука – 1901 г.” гр. Ябланица, Дария Иванцова и фондация “Шаро”, група “Магия”, балет “Вега”, Стефан Иванов и Военен университет “Васил Левски”. Към тях се присъединява и илюзионистът StarBoy AYVON, който получи най-голяма подкрепа в играта “Спаси талант.

И този път най-запалените фенове на предаването ще имат възможност да проследят развръзката и онлайн в 360-градусов стрийм на talant.btv.bg – в реално време и на всички устройства.

В неделя специално и много забавно участие ще имат и водещите Александър Кадиев и Дани Петканов, които ще се включат в номера на златния им бутон – Стоян Йорданов – Чибо. Зрелищно шоу от най-висока класа, страхотни изненади и отлично настроение очаква всички пред екраните в последния епизод за сезона. На финала всичко ще бъде изцяло в ръцете на зрителите, които ще определят с гласа си победителя в осмия сезон.

Очарователното журито в лицето на Катето Евро, Евелин Костова, проф. Тодор Кантарджиев и Николаос ще има право само да забавлява, да се наслаждава и да коментира изпълненията на сцената. Талантът, който получи най-висок вот в sms гласуването по време на живото предаване ще стане новият “Талант на България” и ще грабне наградата от 50 000 лв.