Evergreen Talents 55+ е компания , чиято мисия е да подкрепя хората над 55 годишна възраст.

Снощи н тематична вечеря в ресторант Таланти, където шеф Коби Мизрахи, гост- готвач от Израел, президент на Израелския институт за приложно кулинарно изкуство и CEO на Компания за кулинарно консултиране приготви специално селектирани израелски ястия.

Той е тук по покана на Посолство на Израел имаше удоволствието да  представи няколко вкусни традиционни ястия, които ще ви отведат директно в Израел.

Шеф Коби Мизрахи завършва Кулинарното училище “Тадмор” в Израел. В годините на своето обучение той успоредно работи и като пилот✈️ в гражданската авиация. Но неговото желание да твори и обменя опит в областа на кулинарното изкуство, го отвежда във Франция, Швейцария, Италия и други европейски страни. Днес той е световно известен шеф, чието сърце❤️️ винаги бие за дома.

Дълги години Шеф 👨‍🍳Мизрахи работи като кулинарен мениджър и главен готвач за прекрасния хотел и ресторант “Ein Gedi” в Израел. През 2004 г. той е избран за главен готвач на най-добрата кетъринг компания в Израел, където ръководи 150 готвача в 7 кухни. От 2007 г. до края на 7-годишния мандат на Президента на Израел Шимон Перес, Шеф Коби Мизрахи е готвач и мениджър на президентските събития. От 2009 година до днес той е представителен готвач на Министерство на външните работи на Израел и участва в различни дейности в Израел и по света. Шеф 👨‍🍳Мизрахи е бил главен готвач и мениджър на две от най-известните 😝кетъринг компании в Израел – Tame Ve Tsevah и Braf.

През 2010 г. Шеф Мизрахи създава доброволческата асоциация “Готвачи за деца в риск”. Той силно вярва в равенството между хората и в нуждата да живеем в мир 🐦 и се опитва да допринася за обществото по всички възможни начини.

Може да почетете повече за 4 степенното меню тук:

🔸Аперитив:

Чаша вино и вода

🔸Предястие

Йерусалимска пита със сусам

Печено рибно филе върху конфи от чушки

🔸Първо

Био (báladi) патладжани върху тахан и зехтин

Ситно нарязана израелска салата

Пържена бамя с кисело мляко и мента

🔸Основно

Печено пиленце пълнено с ориз, манголд и микс от подправки бахарат полято с чесново конфи и чери домати в зехтин

🔸Десерт

Медальони от кори за баница, пълнени с ядки в меден сироп

🔸First

Organic (báladi) eggplant on tahini and olive oil

Tiny chopped Israeli salad

Fried okra with yogurt and mint

🔸

Те бяха организиратори на страхотно безплатно събитие с един от най- добрите световни Шеф готвачи, а именно израелският Шеф Коби Мизрахи.

Шеф Коби Мизрахи завършва Кулинарното училище “Тадмор” в Израел и е Шеф V степен. В годините на своето обучение той успоредно работи и като пилот в гражданска авиация. Неговата жажда за кулинарно обогатяване го отвежда във Франция, Швейцария, Италия и други европейски страни, за обмяна на опит в сферата на кулинарната култура. Днес той е световно известен шеф, чието сърце винаги бие за дома.

Дълги години Шеф Мизрахи работи като кулинарен мениджър и главен готвач за прекрасния хотел и ресторант “Ein Gedi” в Израел. През 2004 г. той е избран за главен готвач на най-добрата кетъринг компания в Израел, където ръководи 150 готвача в 7 кухни. От 2007 г. до края на 7-годишния мандат на Президента на Израел Шимон Перес, Шеф Коби Мизрахи е готвач и мениджър на президентските събития. От 2009 година до днес той е представителен готвач на Министерство на външните работи на Израел и участва в различни дейности в Израел и по света. Шеф Мизрахи е бил главен готвач и мениджър на две от най-известните кетъринг компании в Израел – Tame Ve Tsevah и Braf.

Кратко видео:

Ше Мизрахи създава през 2010 г. Доброволческата асоциация “Готвачи за деца в риск”. Силно вярващ в равенството между хората и в нуждата да живеем в мир Шеф Мизрахи се опитва да допринася за обществото по най-всички възможни начини.